Friday, August 26, 2011

.: Hiasan dinding :.

Bismillahirrahmaanirrahiim..

Assalamualaikum wbt,

Kami ada product baru.Hiasan dinding.Sila Lihat gambar dibawah.Belum dilancarkan secara rasmi.Bila?Akan di umumkan kan kelak..Sabar.










Tuesday, August 16, 2011

.: Projek Taman Pelangi, Rawang :.

Bismillahirrahmaanirrahiim..

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah selesai sudah projek di Taman Pelangi walau pun mengambil masa yang agak panjang untuk menyiapkannya kerana ia melibatkan kerja yang halus.Thanks kepada tuan rumah kak Lin kerana memahami.So enjoy photo di bawah :-












Saturday, August 13, 2011

.: 3g Glass Murah :.

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum...

Alhamdulillah selesai sudah projek rumah En Wan di tasek puteri rawang..Terima kasih kepada En Wan kerana memilih Sl untuk buatkan dapur..

Material yang En Wan pilih adalah 3G glass...Memang citarasa yang cukup tinggi.Table top pula adalah dari black galaxie..Ukuran dapur keseluruhan adalah 14kaki.Jadi jumpa projek ini adalah RM7500.So enjoy gambar di bawah..



Jadi kepada sesiapa yang berminat boleh lah emailkan kepada slgrowth@gmail.com











Thursday, August 4, 2011

.: Anti Jump :.

Bismillahirrahmanirrahim..

Wardrobe Anti Jump..RM420 / Foot Run..


 Max height 8ft..

Saturday, July 16, 2011

.: satu lagi projek acrylic :.

Bismillahirrahmaanirrahiim..

Assalamualaikum,

Akhirnya selesai sudah satu lagi projek acrylic di sri kundang.Ops yang post sebelum ni rumah lain.Projek ni rumah lain.Harga untuk projek ni sangat lah murah..15 kaki punya dapur dah 6 kaki punya tall unit anda boleh dapatkan dengan harga 7k.Mana nak cari.ayoooo..Material acrylic with soft door closer.Malas citer panjang saksikan gambar dibawah.





Ok macam biasa kalau nak wat tempahan boleh call 03-60927129...

Wednesday, June 29, 2011

.: Projek Acrylic sri kundang :.

Assalamualaikum,

Selesai sudah projek sri kundang.10 kaki atas 10 kaki bawah dengan tall unit berukuran 5kaki x 8 kaki tinggi.Harga keseluruhan projek RM5900 termasuk table top solid surface dari jenama terkenal Solid Top Sdn Bhd.

Bercakap pasal harga memang murah giler.Material yang digunakan adalah Acrylic.Sangat bersinar dan nampak mewah.Mana nak cari harga semurah ini??Ok lah malas nak taip enjoy gambar dibawah.





TerMurah hanya di SL Growth Sdn Bhd.

Monday, June 20, 2011

.: En Fairuz Sungai Mulia Gombak :.







Material : Melamine decorative + Hyraulic door closer + aluminium edging + built in aluminium handle

Tuesday, June 7, 2011

.: Kondominium PV8 Taman Melati :.

 Pintu Masuk dengan display cabinet.



 Cermin Wall dengan bingkai Marble.

Kabinet dapur dengan material melamine chipboard warna silver.Table Top Solid Surface.

 Plaster siling dengan kemasa Maica glossy surface.

 Decorative Fold Door ONITEK.

 
 Cermin Muka bingkai aluminium powder coating white dan tempered glass partition.







Sunday, May 29, 2011

.: Great Great Promotion :.

Salam satu Malaysia,

Bermula 1st of June kami SL Growth SDN.BHD akan mengadakan promosi untuk kabinet dapur.Memandangkan permintaan kabinet dapur berasaskan Chipboard bersisi aluminium dan built in aluminium handle amat menggalakkan jadi SL Growth SDN BHD memberi peluang kepada pelanggan-pelanggan dan bakal pelanggan kami untuk menikmati harga terendah kami.


Melamine Chipboard bersisi aluminium dan built in aluminium hanlde.

Wall Unit = RM110/Ft
Base Unit = RM135/Ft



Soft Door Closer / Hydraulic Door Closer.

PERCUMA.

Stainless Steel Dish Rack.

PERCUMA!!!!

Tempah sekarang.Harga terendah hanya di SL Growth.

SL GROWTH Where Dreams Come Alive.

Promosi sah sehingga 31st August 2011.